[:sk]Odborná konferencia PRO-ENERGY FORUM voľne nadväzuje na predchádzajúce ročníky organizované v rokoch 2011 až 2013 na Slovensku a je sesterskou konferenciou PRO-ENERGY CON, ktorá sa bude konať tento rok už ôsmy-krát.

Pozvánka pre členov KUVOZE a ďalších odborníkov v energetike

PRO-ENERGY FORUM je stretnutie zástupcov a popredných odborníkov všetkých energetických odvetví. Konferencia poskytuje možnosť vymeniť si názory a postoje k aktuálnemu dianiu v energetike s ďalšími profesionálmi z odboru v menej formálnej atmosfére a rovnako aj nadviazať nové kontakty.

Zajtra (9.5.) je posledný deň na registráciu na energetickú konferenciu PRO-ENERGY FORUM v Pezinku. Konferencia sa koná 22. mája v Pezinku a viac sa dozviete na jej internetových stránkach tu.

Konferencia PRO-ENERGY FORUM je jednodňová konferencia, na ktorej budú dva dopoludňajšie bloky zamerané na aktuálny vývoj a trendy v energetike na Slovensku a popoludňajšia sekcia sa bude venovať perspektívam bezuhlíkovej energetiky. Rokovacími jazykmi konferencie budú slovenčina, čeština a angličtina (tlmočenie bude zabezpečené).

Konferenciu organizuje spoločnosť ENERGY-HUB s.r.o., vydavateľ magazínu PRO-ENERGY spolu s KUVOZE – Komorou užívateľov a výrobcov obnoviteľných zdrojov energie.

Spojte príjemné s užitočným – relax v slovenskej vinárskej oblasti a zároveň možnosť spoznať nových odborníkov a prípadných obchodných partnerov pri diskusiách na aktuálne témy z energetiky.

Miesto konania a možné ubytovanie: konferencia sa koná v mieste ubytovania, v trojhviezdičkovom Hoteli Rozálka v Pezinku. Viac informácií na www.rozalka.sk

Adresa:

  • Adresa: Hotel Rozálka *** Rozálka 9, Pezinok 902 01, Slovensko

[:]

Od kuvoze